Nieuwsbrief december 2017

Het Theehuis floreert!

Bezoekersaantal:
Het Theehuis kan zich inmiddels verheugen in een gestage stroom bezoekers. In krap een jaar hebben 2700 mensen ons theehuis bezocht. We zijn er trots op dat we nog steeds zoveel enthousiaste reacties krijgen!

Zielen in Gedachten:
Deze jaarlijkse activiteit op de begraafplaats in de periode rond Allerzielen is wederom druk bezocht. Dit jaar was Het Theehuis onderdeel van de route waarlangs diverse activiteiten werden georganiseerd. Het was fijn onderdak te kunnen bieden aan verhalenvertelster Reinou Vogel en harpiste Nicole de Veer. Velen waren ontroerd door de verhalen, de muziek en de sfeervolle omgeving. Een prachtige avond!

Binnen kijken:
Op onze website (www.theelichtorthen.nl) kunt u via het tabblad ‘binnen kijken’ een kijkje nemen in ons theehuis. Deze presentatie is ons geheel belangeloos aangeboden, waarvoor wij de gever hartelijk danken!

Bestuurswisseling:
Met ingang van 1 januari 2018 zal onze secretaris, Hedwig van Grinsven, haar taak neerleggen vanwege drukke werkzaamheden die het haar moeilijk maakten dit goed te combineren.
Zij wordt opgevolgd door Thea Verhoef.

De vrijwilligers:  Het Theehuis mag zich verheugen in een constante groep van 25 vrijwillige gastvrouwen, die wekelijks garant staan voor een hartelijke en warme ontvangst in ons theehuis. Eind november organiseerden wij ons eerste vrijwilligersuitje om ieder te bedanken voor de inzet en samen het eerste levensjaar van Het Theehuis te vieren. We bezochten de voormalige de Gruijterfabriek, (www.degruyterfabriek.nl ) alwaar een rondleiding door de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, met ter afsluiting een smakelijk lunchbuffet.

Wij hopen u nog vaak te mogen ontmoeten in ons theehuis.

Voor nu wensen wij u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!

Namens het bestuur van Stichting Theelicht,
Lia van Grinsven, voorzitter

 Zie voor overige informatie: www.theelichtorthen.nl of stel uw vraag aan info@theelichtorthen.nl

 Like ons op Facebook!

 www.facebook.com/theelichtorthen

 

Reacties zijn gesloten.