• In memoriam Gon Verhoeven

  • Aan het eind van 2021 hebben we afscheid moeten nemen van Gon Verhoeven. Gon was een van onze gastvrouwen van het eerste uur. Kenmerkend voor Gon waren haar enthousiasme en haar gevoel voor humor dat zij prachtig combineerde met de warme aandacht en toewijding voor de gasten van ons theehuis. Wij herinneren haar met liefde en dankbaarheid voor haar grote inzet voor Het Theelicht.

  • Op 26 januari 2017 is Het Theelicht officieel geopend. In 2022 vieren we ons 5-jarig bestaan!

Nieuwsbrief – januari 2017

Het theehuis op begraafplaats Orthen te ´s-Hertogenbosch is geopend!
Het theehuis is gevestigd in het voormalig mortuarium, een rijksmonument dat dateert van 1872.
Het gebouwtje is volledig gerestaureerd en kleurrijk gedecoreerd. Het is bovendien stijlvol ingericht zodat het nu een aantrekkelijke omgeving is om bezoekers gastvrij te ontvangen.

Het theehuis opent haar deuren wekelijks van woensdag tot en met zondag van 10.30 – 15.30 uur.
Gastvrouwen en gastheren zullen bezoekers het gevoel geven ‘thuis’ te zijn. Er wordt koffie/thee en frisdrank geschonken. Daarnaast biedt men een luisterend oor wanneer daaraan behoefte is.

Met financiële steun van velen, waaronder gemeente ´s-Hertogenbosch, enkele Bossche bedrijven, regionaal gevestigde bedrijven en particulieren, alsook religieuze instellingen en landelijke fondsen, is van het theehuis een aantrekkelijke ontmoetingsplek gemaakt. Ruim dertig vrijwilligers zijn bereid hier in de toekomst hun bijdrage aan te leveren!
De officiële opening is verricht door wethouder van Son in aanwezigheid van direct betrokkenen en genodigden.
Zie voor foto’s en andere informatie: www.theelichtorthen.nl of stel uw vraag aan info@theelichtorthen.nl

Reacties zijn gesloten.