• In memoriam Gon Verhoeven

  • Aan het eind van 2021 hebben we afscheid moeten nemen van Gon Verhoeven. Gon was een van onze gastvrouwen van het eerste uur. Kenmerkend voor Gon waren haar enthousiasme en haar gevoel voor humor dat zij prachtig combineerde met de warme aandacht en toewijding voor de gasten van ons theehuis. Wij herinneren haar met liefde en dankbaarheid voor haar grote inzet voor Het Theelicht.

  • Op 26 januari 2017 is Het Theelicht officieel geopend. In 2022 vieren we ons 5-jarig bestaan!

WereldlichtjesDag op begraafplaats Orthen

Op zondag 8 december besteden begraafplaats Orthen en coöperatie Dela samen aandacht aan WereldlichtjesDag. Op deze dag steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan om overleden kinderen te gedenken.

In steeds meer landen wordt op de tweede zondag in december WereldlichtjesDag gehouden. Dit jaar voor de derde keer op begraafplaats Orthen.

De avond start om 18.00 uur in de aula met koffie, thee en warme chocomel voor de kinderen. Je krijgt een kaars aangeboden om te versieren. Daarna gaat er een tocht over de begraafplaats; met een gezamenlijke afsluiting rond 20.00 uur in de aula. Kinderen zijn van harte welkom bij deze herdenking.
Het theehuis is op deze zondag alleen overdag geopend, tussen 10.30 en 16.00 uur. Wél worden ‘s-avonds in het theehuis lichtjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Reacties zijn gesloten.